Rólam

Horváth Zsuzsi vagyok, egy kislány anyukája,  Aktívmami-edző és LYB tréner, táplálkozási-és életmód tanácsadó, rajzot tanítok egy szakgimnáziumban, “szabadidőmben” pedig egy kicsi alapítványt vezetek.

Mint a képen is látszik, nem vagyok az a konkrét edző alkat: várandósságom után “mezei” anyukaként kerestem olyan mozgásformát, melyet együtt végezhetek a babámmal. Ilyen nem volt a környéken, így hát az edzőképzés mellett döntöttem, majd a tanfolyam elvégzése után kezdtem el építeni a dunaújvárosi Aktívmami közösséget.  Azóta már várandósoknak is tartok tornát, hogy a babavárás is aktívan teljen. 2017 tavaszán pedig LYB tréner lettem.

A LoveYourBelly módszerről már Aktívmami edzőként hallottam: ha valakinek komoly rectus diastasisa van, neki szoktuk a LYB módszert ajánlani. Családomban is, az ismerőseim között is nagy azoknak a száma, akik érintettek – jómagam is.
Sok szeretettel várok mindenkit a tréningjeimre, aki akár esztétikai, akár egészségügyi okból szeretné a hasát rendbe hozni!

2018 januárjában az életmód- és táplálkozási  tanácsadó képzést is elvégeztem, így már komplex életmódprogramot tudok kialakítani a várandós kismamáknak és az újdonsült anyukáknak.

Igyekszem folyamatosan képezni magamat, a következő cél a hordozási tanácsadó-képzés elvégzése.

Bár eredetileg átmeneti megoldásnak indult, de mára szerelemmé nőtte ki magát az anyukákkal és kismamákkal való foglalkozás – így még egy darabig maradok a pályán… 🙂 Edzéseimet és a közösségépítést is igyekszem a Body Positive Fitness jegyében tartani. E kezdeményezés célja az emberek bátorítása a fizikai teljesítmény és fejlődés megélésére, a saját és mások testének tiszteletére ítéletmentesen, anélkül, hogy bárki alkatát, korát, fizikai adottságait górcső alá vennénk.

Mozogj velem! Gyere közénk, ha arra vágysz, hogy szabadon mozoghass, anélkül, hogy bárki azt nézné, hogy nézel ki, mit veszel fel, vagy hogy épp milyen napod van, és mennyit bírsz, ne adj isten milyen anyuka vagy! Gyere, sportoljunk együtt, hiszen ha Te jól vagy, akkor a gyeremeked is jól van! És persze az sem mindegy, hogy Neki milyen példát mutatsz.

Ezekben a kérdésekbnen fordulhatsz hozzám: peri-és posztnatális időszakban sport, táplálkozás, életmód. Várlak szeretettel!

Elérhetőségeim:

aktivmami.dujv@gmail.com

+36305684742

https://www.facebook.com/AktivmamiDujv/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.