HAPPY NEW YOU! :-)

 

Minden életmódváltásnaknak vannak pillérei. Mi most közösen egy egészségesebb életmód felé indulunk, ami közel sem csak a táplálkozásról szól. Nem ugyanonnan indulunk, nem ugyanazok a célok, érkezni sem ugyanoda fogunk… de az irány közös.

A mi pilléreink a következők lesznek:

  1. Táplálkozás
  2. Mozgás
  3. Pihenés
  4. Lelki egyensúly

Persze a legtágabb témakör az étkezés, de nagyon remélem, hogy a 12 hét elteltével mindenkinél már táplálkozásról fogunk beszélni. 🙂

Ezekben a témakörökben fogok írni a következő 12 hétben.  Táplálkozási tanácsadóként az elmúlt években rengeteg információt szedtem össze a témakörben, ezeket fogom most rendszerezve továbbadni, ebből mindenki annyit használ fel, amennyit szeretne. Sok infó lesz, sokat fogtok tanulni, sokat kell magatokra figyelni, intenzív 3 hónapunk lesz. A programot egy +3 hetes kihívással fogjuk zárni. Azok között, akik végigtolják a 12+3 hetet, egy (vagy több, ez még alakul…) meglepetést sorsolok ki.

Lesznek közös rendelések. (Ez viszont csak az edzésekkel együtt működik, mert ott van az átvétel.) Az alapanyag cseréknél azt fogjuk csinálni, hogy aki szeretne, rendelhet itt is, az adott terméket megkeressük, hol a legolcsóbb, és onnan rendeljük meg, nagyobb tételben, lehetőleg pk nélkül. (Példa: én 3290 Ft-ért vettem Dújvban a Kollagént, nektek 2890-ért rendeltem, és mivel voltunk elegen, így nem volt pk… azért nem mindegy…:-))

Amit kérek, az a visszajelzés. A programot egy kérdőívvel indítjuk, és hetente- kéthetente újat küldök. Kérlek, ezeket töltsétek ki, mert segít nekem a továbbiakban. Engem elértek személyesen az edzéseken, de gyakorlatilag nonstop onlány vagyok, szóval kérdezzetek bátran, akár a csoportban, akár privátban. Aki csinálja a programot és kapom tőle a visszajelzéseket, azzal  foglalkozom. Aki nem, az maradhat a csoportban, és olvashatja a cikkeket, de nem szabom neki személyre az ajánlásokat.

Elkészülni!

Vigyázz!!

Rajt!!!